06 lis 2021

23. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM OVE SE GODINE ODRŽAVA OD 12. DO 14. STUDENOGA

U križevačkoj Gradskoj upravi 06. listopada 2021. godine održana je sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije koji će se ove godine održati od 12. do 14. studenoga 2021. godine.

Predsjednik Organizacijskog odbora župan Darko Koren istaknuo je kako se nada da se okolnosti vezane uz pandemiju koronavirusa neće pogoršati i da će se ovaj tradicionalni sajam održati.

Obzirom na epidemiološke mjere i upute, ovogodišnji sajam imat će novi koncept. Naime, umjesto u sportskoj dvorani, održat će se na otvorenom u kućicama i na štandovima koje će biti na prostoru Strossmayerovog i Nemčićevog trga. Nadalje, Sajam će biti isključivo prodajnog karaktera, a zbog poštivanja epidemioloških mjera ove godine neće biti popratnih manifestacija kao što su modna revija i revija frizura te promocija obrtničkih zanimanja.

Članovi Organizacijskog odbora za direktora Sajma ponovnim izborom potvrdili su tajnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božu Baraća, a obzirom na ograničenost prostora i opreme (kućice i štandovi) uputili su poziv izlagačima da se što prije jave na javni poziv za izlaganje na 23. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije.

Prijavnica za izlaganje – 23. OGS

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Grada Križevaca, HGK ŽK Koprivnica, PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ i turističkih zajednica te županijski pročelnici Melita Ivančić i Darko Masnec.

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci