20 kol 2021

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA – RASPISAN NATJEČAJ ZA DODJELU INSTITUCIONALNIH PODRŠKI UDRUGAMA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, raspisala je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama za zaštitu potrošača.

Institucionalne podrške za ovaj natječaj dodjeljuju se udrugama za zaštitu potrošača koje doprinose demokratizaciji i društvenom razvoju u 2 kategorije:
1. do 100.000,00 kn – do dvije (2) podrške za udruge registrirane u Republici Hrvatskoj koje aktivno djeluju najmanje dvije (2) godina od dana registracije do dana raspisivanja natječaja uz zadovoljavanje ostalih uvjeta propisanih natječajem.
2. do 75.000,00 kn – do četiri (4) podrški za udruge registrirane u Republici Hrvatskoj koje aktivno djeluju najmanje dvije (2) godine od dana registracije do dana raspisivanja natječaja uz zadovoljavanje ostalih uvjeta propisanih natječajem.
 
Financijska sredstva za institucionalne podrške po ovom natječaju za udruge za zaštitu potrošača osiguralo je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.
 
Natječaj je raspisan 17. kolovoza 2021. s rokom za prijavu do 12:00 sati (podne) 15. rujna 2021.

Više informacija o navedenom dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci