19 kol 2021

NATJEČAJ ZA AKREDITACIJE ERASMUS 2021. U PODRUČJU ODGOJA I OPĆEG OBRAZOVANJA, STRUKOVNOG OBRAZOVANJA I OSPOSOBLJAVANJA TE OBRAZOVANJA ODRASLIH

Europska komisija objavila je 25. ožujka 2021. godine Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2021. godinu u sklopu kojega je objavljen i natječaj za akreditacije Erasmus 2021. u području odgoja i općeg obrazovanja, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te obrazovanja odraslih.

Dodjelom akreditacije Erasmus potvrđuje se da je podnositelj zahtjeva usvojio plan za provedbu visokokvalitetnih aktivnosti koje će provoditi tijekom mobilnosti u svrhu razvoja svoje ustanove. Akreditacija Erasmus alat je za ustanove u području odgoja i općeg obrazovanja, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te obrazovanja odraslih koje se žele uključiti u međunarodnu razmjenu i suradnju. Dodjelom akreditacije Erasmus potvrđuje se da je podnositelj zahtjeva izradio plan za provedbu visokokvalitetnih aktivnosti mobilnosti u okviru razvoja svoje organizacije.

Akreditacija Erasmus omogućit će svojim nositeljima pojednostavljeni pristup izvorima financiranja iz Ključne aktivnosti 1 tijekom čitavog programskog razdoblja (2021. – 2027.).

Zainteresirane ustanove mogu se prijaviti za pojedinačne akreditacije Erasmus za svoju ustanovu ili za mobilnost koordinatora projektnih konzorcija.

Rok za prijavu je 19. listopada 2021. godine.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci