14 lip 2021

ODRŽAN SEDMI SASTANAK PROJEKTNOG TIMA U OKVIRU PROJEKTA „NOVI POČETAK“

Dana 14. lipnja 2021. godine održan je sedmi po redu sastanak projektnog tima u okviru projekta „Novi početak“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Na sastanku su sudjelovali članovi projektnog tima ispred korisnika projekta Koprivničko-križevačke županije, projektnog partnera Udruge HERA te  PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao stručne pomoći u provedbi projekta. Glavna tema sastanka bila je provedba aktualnih projektnih aktivnosti vezanih uz potpis ugovora za nabavu infrastrukturnih radova te realizaciju promotivne kampanje u okviru elementa Podizanje svijesti javnosti o pravima žrtava nasilja u obitelji te negativnim posljedicama obiteljskog nasilja. Budući da je nabava infrastrukturnih radova pri kraju, razgovaralo se i preostalim nabavama planiranim u okviru projekta koje će se provesti u nadolazećem periodu, dok je za rujan planirana provedba gore spomenute promotivne kampanje.

Ovim projektom, čija vrijednost je veća od 9 milijuna kuna, uspostavit će se sklonište i pružiti skrb izvan vlastite obitelji te usluge savjetovanja i pomaganja za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji, ojačat će se kapaciteti stručnjaka koji rade sa ženama žrtvama nasilja, a provođenjem promotivnih aktivnosti i događanja podići će se svijest javnosti o pravima žrtava nasilja u obitelji.

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci