01 lip 2021

ODRŽAN ŠESTI SASTANAK PROJEKTNOG TIMA PROJEKTA “NOVI POČETAK”

Dana 1. lipnja 2021. godine održan je sastanak projektnog tima u okviru projekta „Novi početak“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Ovim projektom, čija vrijednost je veća od 9 milijuna kuna, uspostavit će se sklonište i pružiti skrb izvan vlastite obitelji te usluge savjetovanja i pomaganja za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji, ojačat će se kapaciteti stručnjaka koji rade sa ženama žrtvama nasilja, a provođenjem promotivnih aktivnosti i događanja podići će se svijest javnosti o pravima žrtava nasilja u obitelji.

Šesti sastanak projektnog tima okupio je predstavnike svih projektnih partnera – Koprivničko-križevačke županije kao korisnika projekta, Udruge HERA i Centra za socijalnu skrb Križevci kao projektnih partnera te PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije kao stručne pomoći u provedbi projekta.

Tema sastanka bila je izrada nadolazećeg Zahtjeva za nadoknadom sredstava te dogovor o daljnjem tijeku implementacije projektnih aktivnosti. Sastanak je otvorio voditelj projekta Darko Masnec kratkim rezimeom dosad provedenih projektnih aktivnosti s naglaskom na infrastrukturne radove, budući da je odabir izvođača radova pri kraju te se planira potpisivanje ugovora u skorom roku. Nakon toga je nastavljen razgovor članova projektnog tima u smjeru prikupljanja dokumentacije potrebne za izradu Zahtjeva za nadoknadom sredstava te dogovora o održavanju projektnih aktivnosti u nadolazećim tjednima.

Lenta - Europska unija - Europski strukturni i investicijski fondovi - Operativni program Konkurentnost i kohezija - Razvojna agencija PORA KKŽ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci