27 svi 2021

WEBINAR POTENCIJALI HRVATSKO-ŠVICARSKE SURADNJE: PREHRAMBENA INDUSTRIJA – IZAZOVI I MOGUĆNOSTI

Webinar „Potencijali hrvatsko-švicarske poslovne suradnje: Prehrambena industrija – izazovi i mogućnosti na švicarskom tržištu“, namijenjen gospodarstvenicima iz prehrambenog sektora zainteresiranima za internacionalizaciju poslovanja i ispitivanje mogućnosti izlaska na švicarsko tržište, koji se održava 7. lipnja 2021. godine s početkom u 14:30 u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Veleposlanstva Republike Hrvatske u Švicarskoj Konfederaciji u Bernu.

U ovim vremenima „novog normalnog“ i novih načina obavljanja poslovnih aktivnosti uz podršku istaknutih stručnjaka i poduzetnika aktivnih na švicarsko-hrvatskom gospodarskom prostoru i uz potporu hrvatskog veleposlanstva u Bernu odlučili smo organizirati niz online događaja s ciljem daljnjeg jačanja poslovnih potencijala hrvatskih tvrtki i istraživanja daljnjih prilika za poslovnu suradnju sa švicarskim partnerima.

Prvi u nizu planiranih online događanja bit će posvećen mogućnostima za hrvatski prehrambeni sektor na švicarskom tržištu.

Sudionike će uvodno pozdraviti i veleposlanica Republike Hrvatske u Švicarskoj dr.sc. Andrea Bekić, a dr. Patrick Dümmler, stručnjak iz Avenir Suisse održat će prezentaciju o švicarskoj poljoprivrednoj politici i pristupu tržištu organskih i srodnih prehrambenih proizvoda. Predstavnik hrvatske tvrtke Podravka d.d. podijelit će iskustva internacionalizacije i izlaska na švicarsko tržište te se osvrnuti i na poteškoće, kao i prilike koje se otvaraju prilikom poslovanja u Švicarskoj.   

Neke od tema koje će biti uključena u izlaganje:

  • švicarska poljoprivredna politika- ograničenja, prednosti, perspektive;
  • prilike na švicarskom tržištu u sektoru prehrambene industrije;
  • primjeri dobre prakse- iskustva o načinu pristupa tržištu;
  • operativna institucionalna pomoć;
  • korisni kontakti.

Webinar će se održati putem platforme MS TEAMS.

Prijava:

  •  sudjelovanje za članice HGK je besplatno;
  •  službeni jezik: engleski (prvi dio programa)/hrvatski (drugi dio programa);
  •  prijaviti se možete putem online prijavnice na sljedećem linku;
  •  nakon što se prijavite, dobit ćete upute za povezivanje na webinar te aktivan link nekoliko dana prije samog.

Više informacija o navedenom možete vidjeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci