04 svi 2021

ZA ULAGANJE U VRTIĆE U ŽUPANIJU STIŽE 3.045.013,00 KUNA

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je popis odabranih projektnih prijedloga za dodjelu financijskih sredstava za projekte jedinica lokalne samouprave i Grada Zagreba u okviru raspoloživih sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2021. godinu.

Poziv za iskaz interesa za dodjelu financijskih sredstava Središnji državni ured za demografiju i mlade je objavio 16. veljače 2021. godine u okviru „Programa podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima“. Prihvatljivi prijavitelji su bile jedinice lokalne samouprave, osnivači dječjih vrtića i jedinice lokalne samouprave, vlasnici prostora u kojem se odvija djelatnost dječjeg vrtića na području te jedinice lokalne samouprave koje ovim ulaganjem povećavaju vrijednost vlastite imovine JLS-a.

Sredstva su bila namijenjena za izradu projektne dokumentacije, izgradnju/nastavak izgradnje ili nadogradnje objekata, sanaciju, rekonstrukciju, adaptaciju objekata ili dijela objekata, opremanje fiksnom opremom, uređenje okoliša i uređenje vanjskih terena.

Središnji državni ured za demografiju i mlade odobrio je financiranje za 9 projekata iz Koprivničko-križevačke županije u ukupnom iznosu od 3.045.013,00 kuna i to kako slijedi:

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci