03 svi 2021

INFORMATIVNI DAN “MOGUĆNOSTI ZA DOKTORANDE I POSTDOKTORANDE U OKVIRU EUROPSKIH PROGRAMA MOBILNOSTI”

Agencija za mobilnost i programe EU s ciljem upoznavanja sudionika i potencijalnih korisnika s mogućnostima akademske mobilnosti u okviru novog programskog razdoblja 2021. do 2027. godine, organizira informativni dan posvećen mogućnostima mobilnosti kroz međunarodne programe mobilnosti za doktorande i postdoktorske projekte.

Informativni dan „Mogućnosti za doktorande i postdoktorande u okviru europskih programa mobilnosti“ održat će se u online izdanju u petak, 14. svibnja 2021. godine s početkom u 9.50 sati putem Zoom platforme.

U prvom dijelu informativnog dana predstavit će se mogućnosti i novosti u okviru programa Erasmus+, Bilateralnog programa akademske mobilnosti i bilateralnih stipendija te CEEPUS-a, dok će se u drugom dijelu predstaviti mogućnosti za doktorande i postdoktorande putem Marie Skłodowska-Curie aktivnosti, EURAXESS Jobs and Funding portal te EURAXESS alati za razvoj karijere istraživača.

Više informacija o sadržaju info dana možete naći u programu rada.

Informativni dan namijenjen je studentima, mladim istraživačima (doktorandima) i postdoktorandima, predstavnicima ureda za projekte ili međunarodnu suradnju fakulteta ili sveučilišta te ostalom znanstvenom te znanstvenom-nastavnom osoblju zainteresiranom za međunarodne projekte.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijave su otvorene do srijede, 12. svibnja 2021. do 16.00 sati.

Više informacija i prijavni obrazac  možete pronaći OVDJE.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci