12 tra 2021

ONLINE INFORMATIVNA RADIONICA U OKVIRU POZIVA „POBOLJŠANJE PRISTUPA RANJIVIH SKUPINA TRŽIŠTU RADA U SEKTORU TURIZMA I UGOSTITELJSTVA II.“

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je obavijest o organiziranju online informativne radionice za potencijalne prijavitelje i partnere. Online informativna radionica u okviru Poziva „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.“ održat će 20. travnja 2021. s početkom u 10:30 sati korištenjem aplikacije Microsoft Teams.

Svrha je online informativne radionice detaljnije informirati potencijalne prijavitelje/partnere o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva.

Broj sudionika na radionici je ograničen zbog tehničkih ograničenja stoga molimo da na radionici sudjeluje do najviše 2 predstavnika po ustanovi koji će izravno biti uključeni u pripremu projekata.

U obzir će se uzimati prijave pristigle do 16. travnja 2021. do kraja dana. Svi sudionici koji pošalju prijavu bit će povratno obaviješteni najkasnije 19. travnja kada će dobiti i detaljne upute o prijavi i sudjelovanju na on-line radionici.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti online prijavni obrazac.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci