06 tra 2021

PROJEKTNI TIM I PARTNERI ODRŽALI SASTANAK U SKLOPU PROVEDBE PROJEKTA USPOSTAVE PODRUŽNICE OBITELJSKOG CENTRA CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB KOPRIVNICA

Logo projekta Uz PORU po potporu

U prostorima Centra za socijalnu skrb Koprivnica, u četvrtak 1. travnja 2021. održan je drugi sastanak projektnog tima i projektnog partnera u okviru provedbe projekta „Uspostava Podružnice obiteljskog centra Centra za socijalnu skrb Koprivnica kao podrška procesu  deinstitucionalizacije“. Riječ je o projektu u sklopu kojeg je predviđena rekonstrukcija jedne od zgrada bivše vojarne i njeno opremanje u sjedište Podružnice obiteljskog centra, te nabava triju automobila kojim bi djelatnici usluge obavljali na terenu, odnosno i izvan Koprivnice.

Projekt je vrijedan 5.484.791,54 kuna i financira se iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

Uz predstavnike Centra za socijalnu skrb Koprivnica, nositelja projekta, sastanku je prisustvovala predstavnica PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije te predstavnik Koprivničko-križevačke županije, partnera u projektu.

Danijel Rušak, v.d. ravnatelja Centra za socijalnu skrb Koprivnica, nazočne je upoznao sa trenutnom situacijom u okviru pojedinih projektnih aktivnosti, između ostalog i s izrađenim idejnim rješenjem za zgradu Podružnice dok je Silvija Čavić, predstojnica Podružnice, upoznala  nazočne o rješenjima za promotivni materijal,  s tijekom i rezultatima okončanog postupka javne nabave usluge izrade promotivnih materijala kao i medijske promocije za projekt.

Ida Kovač Očenašek iz PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, koja pruža stručnu podršku u provedbi projekta, nazočnima je pojasnila određena administrativna pitanja, između ostalog i radnje vezane za pripremu prvog zahtjeva za nadoknadom sredstava i dokumentaciju za izvještavanje.

Sudionici sastanka razgovarali su i o planovima za naredno razdoblje. Razmatrani su mogući termini održavanja Početne konferencije u drugoj polovici travnja, a s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i pogodne lokacije.

Provođenje projekta službeno je započelo posljednjih dana prošle godine, a predviđeno trajanje projektnih aktivnosti je 24 mjeseci.

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci