06 tra 2021

JAVNI POZIV KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA POTPORE MALE VRIJEDNOSTI ZA OKRUPNJAVANJE POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA I ARONDACIJU

Pozivaju se zainteresirani da u skladu s Javnim pozivom – potpora male vrijednosti za okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta i arondaciju dostave svoje zahtjeve.

Za provođenje aktivnosti T 100100 Potpore male vrijednosti u poljoprivredi do direktivi 1408 osigurana su sredstva u iznosu od 370.000,00 kuna.

Javni poziv namijenjen je profesionalnim poljoprivrednicima, pravnim i fizičkim osobama, odnosno mikro, malim i srednjim poduzetnicima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koja imaju ustrojen organizacijski oblik sukladno članku 15. Zakona o poljoprivrednim gospodarstvima upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava koji imaju ekonomsku veličinu poljoprivrednog gospodarstva veću od 3.000,00 eura i koja su upisana u registar poreznih obveznika.

Intenzitet potpore male vrijednosti je u maksimalnom iznosu od 30.000,00 kuna odnosno do 30% prihvatljivih troškova ali ne više od 5kn/m2 za troškove kupnje poljoprivrednog zemljišta – livade/oranice i 10,00 kn/m2 za troškove kupnje poljoprivrednog zemljišta – višegodišnji nasadi, a dodjeljuje se po realizaciji kupnje poljoprivrednog zemljišta i uređenja imovinsko pravnih odnosa.

Zahtjevi se podnose do 06. travnja do 06. svibnja 2021. godine uz priloženu svu potrebnu dokumentaciju.

Više o navedenom kao možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci