19 velj 2021

OBJAVLJENA LISTA SUFINANCIRANIH PROJEKATA PREMA PROGRAMU PODRŠKE BRDSKO-PLANINSKIM PODRUČJIMA ZA 2021. GODINU

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU objavilo je listu sufinanciranih projekata u 2021. godini prema Programu podrške brdsko-planinskim područjima. Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2021. godini objavljen je 15. prosinca 2020. godine, a trajao je do 15. siječnja 2021. godine.

Cilj Programa podrške brdsko-planinskim područjima je pridonijeti održivom razvoju brdsko-planinskih područja poboljšanjem dostupnosti lokalne infrastrukture i otklanjanja posljedica nastalih usred vremenskih nepogoda karakterističnih za brdsko-planinska područja.

Prihvatljive su bile sve aktivnosti vezane uz izgradnju, nadogradnju, modernizaciju, rekonstrukciju, obnovu, adaptaciju i sanaciju šteta nastalih uslijed vremenskih nepogoda karakterističnih za brdsko-planinsko područje na društvenoj, komunalnoj, socijalnoj i javnoj infrastrukturi te pripremi infrastrukture kao preduvjeta za ulaganja i gospodarski oporavak.

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva bile su jedinice lokalne samouprave sa statusom brdsko-planinskog područja i jedinice područne (regionalne) samouprave ukoliko se projekt provodi na brdsko-planinskom području.

Za područje Koprivničko-križevačke županije odobreni su sljedeći projekti:

Rezultati programa podrške brdsko planinskim područjima za 2021. godinu

Više informacija o Programu podrške brdsko-planinskim područjima kao i listu sufinanciranih projekata u 2021. godini možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci