01 velj 2021

NA ESF.PLATFORMI OTVORENE PRIJAVE NA DVIJE ONLINE RADIONICE ZA UDRUGE

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na dvije online radionice koje će održati suradne organizacije Nacionalne zaklade.

Prvu radionicu, “Gospodarske djelatnosti udruga i povezana poduzeća – Kako udruga pokreće i održava zdravim društvenopoduzetnički pothvat” će 09. veljače 2021. godine održati ACT grupa.

Prijava na radionicu moguća je OVDJE.

Druga radionica održat će se 12. veljače 2021. godine na temu “Sustav osiguranja kvalitete u organizacijama civilnog društva“, a održat će ju DKOLEKTIV iz Osijeka.

Prijava na radionicu moguća je OVDJE.

Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci