18 sij 2021

OTVORENE PRIJAVE ZA BUDUĆE PODUZETNICE – MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE “OSNOVNI MODUL”

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju ciklus radionica na temu Mala škola poduzetništva za žene – osnovni modul.

Radionice će se održati on-line, 03.-24. veljače 2021.

Cilj ovih radionica je pružiti budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. žene koje će se tek upustiti u svijet poduzetništva, dobit će pregled informacija i praktičnih savjeta koje su im potrebne za tako veliki korak.

Predavačice na radionicama koje su također su i članice međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva, iza sebe imaju zavidno iskustvo poslovanja koje će na zanimljiv način podijeliti sa polaznicama.

Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja i praktičnog rada koje će se zbog još uvijek aktualne epidemiološke situacije održati on-line putem aplikacije zoom.

Više o navedenom možete pronaći na sljedećem linku: http://www.een.hr/hr/kalendar/03-02-2021/otvorene-prijave-za-buduce-poduzetnice-mala-skola-poduzetnistva-za-zene-quotosnovni-modulquot/1014

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci