04 sij 2021

SUDJELUJETE NA VIRTUALNOM DOGAĐANJU I USPOSTAVITE PARTNERSTVA U HEALTHTECH I BIOTECH SEKTORU

Novo izdanje međunarodnog događanja Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2021 (Graz) koje okuplja aktere u HealthTech i BioTech području održati će se online 28.siječnja 2021.

Događanje je namijenjeno:

Startupovima, malim i srednjim tvrtkama, istraživačima, investitorima, industriji, krajnjim korisnicima, bolnicama, liječnicima, E-health ekspertima, regionalnim i nacionalnim dionicima.

Uz zanimljiva predavanja, možete se uključiti u diskusiju panela sastavljenog od međunarodnih stručnjaka, ali prvenstveno naglašavamo mogućnost besplatnog sudjelovanja na unaprijed dogovorenim virtualnim poslovnim susretima (b2b meetings).

Bez obzira jeste li u potrazi za novom tehnologijom, projektnim partnerom ili tražite klijente, na kratkim virtualnim sastancima imate priliku prepoznati i pokrenuti potencijalno korisnu B2B suradnju i poslovna partnerstva.

B2B poslovni razgovori su brz i jednostavan način upoznavanja Vašeg poslovanja s potencijalnim partnerima, novim tehnološkim rješenjima i tržištima.

Također, sudionici imaju priliku i prijaviti se za:

  • Investor Pitching – predstavite svoje inovativne ideje ispred panela sastavljenog od ulagača u relevantnom sektoru;
  • Corporate Call – ponudite rješenje i ostvarite partnerstvo s asocijacijom Human.technology Styria;
  • #HorizonEU Cluster “Health” project – ciljano pronađite projektne partnere za predstojeće programsko razdoblje Horizon Europe u novooformljenom klasteru „Health“.

Kontakt HAMAG-BICRO: Lada Benzon Kršnjavi

[email protected]

Više informacija o navedenom, kao i poveznicama na događaje, možete pronaći na slijedećem linku: http://www.een.hr/hr/kalendar/28-01-2021/sudjelujete-na-virtualnom-dogadjanju-i-uspostavite-partnerstva-u-healthtech-i-biotech-sektoru/1012

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci