22 pro 2020

OBAVIJEST O 2. IZMJENI NATJEČAJNE DOKUMENTACIJE OTVORENOG TRAJNOG POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „UMJETNOST I KULTURA ONLINE“ TE O PRODULJENJU OBUSTAVE POZIVA

Ministarstvo kulture i medija objavilo je 2. izmjenu natječajne dokumentacije otvorenog trajnog poziva na dostavu projektnih prijedloga „Umjetnost i kultura online“ (UP.02.1.1.14). Izmjene Uputa za prijavitelje odnose se na produženje krajnjeg roka za podnošenje projektnih prijedloga do 30. lipnja 2021. godine. Preostale izmjene dokumentacije Poziva odnose se na usklađivanje naziva tijela državne uprave sadržanih u natječajnoj dokumentaciji sa Zakonom o ustrojstvu i djelokrugu tijela državne uprave („Narodne novine“, broj: 85/20).

Ministarstvo kulture i medija također je objavilo obavijest o produljenju obustave Poziva UP.02.1.1.14 „Umjetnost i kultura online“. Ministarstvo, sukladno važećim Uputama za prijavitelje, točka 5.6 Obustava, i (ranije) zatvaranje Poziva, produljuje obustavu Poziva do 20. siječnja 2021. godine do 10:00 sati.

 

Više informacije dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci