10 pro 2020

ODRŽANA ON-LINE ZAVRŠNA KONFERENCIJA U OKVIRU PROJEKTA „ATM FOR SME’S – PRISTUP MIKROFINANCIRANJU MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA“

atm2

Dana 08. prosinca 2020. godine održana je on-line završna konferencija u okviru projekta „ATM for SME’s – Pristup mikrofinanciranju malih i srednjih poduzetnika“.

Na konferenciji su sudjelovali vodeći partner Fejér Enterprise Agency iz Mađarske i ostali projektni partneri: Ministarstvo za nacionalno gospodarstvo iz Mađarske, Europski poslovni inovacijski centar Burgos (CEEIBurgos) iz Španjolske, KIZ SINNOVA tvrtka za društvene inovacije iz Njemačke, Zaklada za razvoj poduzetništva županije Zala iz Mađarske, Autonomna regija Sardinije iz Italije, Świętokrzyskie Region – Marshal Ured Świętokrzyskie regije iz Poljske, Europska mreža za mikrofinanciranje iz Belgije i PORA Razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije iz Hrvatske.

Partneri su održali prezentacije i izlaganja na temu sudjelovanja u projektu i dostignućima koji su postigli provedbom projektnih aktivnosti kao i zbivanja uslijed krize uzrokovane COVID-om.

Predstavnica PORE također je prezentirala iskustva i dostignuća stečena sudjelovanjem u projektu.

Na konferenciji je reproduciran projektni film „Dare to dream, dare to live – The film about Microentrepreneurs and Microfinance / Usuditi se sanjati, usuditi se živjeti – Film o mikropoduzetnicima i mikrofinanciranju” koji je dostupan OVDJE.

Više o projektu i Javnom pozivu koji je objavio vodeći korisnik u okviru ovog projekta možete pronaći na sljedećim poveznicama:

www.microfinancegoodpractices.com ,

www.microfinancecommunity.com .

Projekt „ATM for SME’s“ imao je za cilj poboljšati pristup mikrofinanciranju u 8 europskih regija. Tijekom pet godina projekta, partneri su međusobno dijelili dobre prakse. Na temelju naučenih lekcija ažurirano je 8 lokalnih politika i pokrenuto nekoliko lokalnih akcija. 

Projekt je implementiran kroz program Interreg Europe, sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci