27 kol 2020

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „ATM FOR SME’S – PRISTUP MIKROFINANCIRANJU MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA“ ODRŽANI 9. SASTANAK LOKALNIH DIONIKA I 2. SASTANAK ŽUPANIJSKOG STRUČNOG TIJELA I KOORDINACIJE ZA MALO I SREDNJE PODUZETNIŠTVO

ATM logo 1

Dana 26. kolovoza 2020. godine u prostorijama PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održani su deveti od deset sastanaka lokalnih dionika i drugi sastanak Županijskog stručnog tijela i koordinacije za MSP  u okviru provedbe projekta „ATM for SME’s – „Pristup mikrofinanciranju malih i srednjih poduzetnika“.

Projekt je odobren u okviru programa suradnje INTERREG EUROPE i financiran je od strane Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnoj vrijednosti 1,622 mil. EUR.

Sastanku su nazočili predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, HGK ŽK Koprivnica, HZZ PU Križevci,  KPC d.o.o., HOK – Obrtničke komore KKŽ, Poduzetničkog inkubatora Đurđevac i  Enter Koprivnica d.o.o.

Na početku sastanka prisutne je pozdravila ravnateljica PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić, koja se ujedno zahvalila svim sudionicima na dolasku.

Potom je ispred PORE, Marina Šandor Krznarić, održala prezentaciju na temu provedbe četiri prioritetne mjere Regionalnog akcijskog plana nužne za razvoj i poboljšanje potpore malim i srednjim poduzećima na području Koprivničko-križevačke županije.

Uslijedila je prezentacija županijskih mjera za poticanje poduzetništva koje je ispred Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Koprivničko-križevačke županije predstavila Jasna Sabolić, viša savjetnica za gospodarstvo i javnu nabavu.

Nakon toga je održana rasprava u koju su se uključili svi prisutni dionici.

Projekt je implementiran kroz program Interreg Europe, sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci