24 kol 2020

NAJAVA 9. SASTANKA LOKALNIH DIONIKA I 2. SASTANKA ŽUPANIJSKOG STRUČNOG TIJELA I KOORDINACIJE ZA MALO I SREDNJE PODUZETNIŠTVO U OKVIRU PROJEKTA „ATM FOR SME’S – PRISTUP MIKROFINANCIRANJU MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA“

atm2

Dana 26. kolovoza 2020. godine u prostorima PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održat će se 9. sastanak lokalnih dionika i 2. sastanak  županijskog stručnog tijela i koordinacije za malo i srednje poduzetništvo u okviru projekta „ATM for SME’s – Pristup mikrofinanciranju malih i srednjih poduzetnika“.

Tema sastanka bit će praćenje provedbe mjera iz Regionalnog akcijskog plana s naglaskom na mjere poticanja poduzetništva Koprivničko-križevačke županije.

Na sastanku će sudjelovati predstavnici županijskog stručnog tijela i koordinacije za malo i srednje poduzetništvo te ostali  dionici važni za razvoj poduzetništva Koprivničko-križevačke županije.

Projekt „ATM for SME’s“ odobren je u okviru programa INTERREG EUROPE 2014. – 2020, ukupne je vrijednost 1.759.677,00 EUR te traje od 01. travnja 2016. godine do 31. ožujka 2021. godine.

Cilj projekta je potpora razmjeni iskustava i najboljih praksi između nacionalnih/regionalnih/lokalnih dionika koji kreiraju i provode programe i mjere mikrofinanciranja poduzetnika.

Uz vodećeg partnera projekta Fejér Enterprise Agency iz Mađarske, u projektu sudjeluje i 9 partnera iz 8 europskih država: Ministarstvo za nacionalno gospodarstvo iz Mađarske, Europski poslovni inovacijski centar Burgos (CEEIBurgos) iz Španjolske, KIZ SINNOVA tvrtka za društvene inovacije iz Njemačke, Zaklada za razvoj poduzetništva županije Zala iz Mađarske, Autonomna regija Sardinije iz Italije, Mikrofinanciranje Norveška, Świętokrzyskie Region – Marshal Ured Świętokrzyskie regije iz Poljske, Europska mreža za mikrofinanciranje iz Belgije te PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije iz Hrvatske.

Projekt je implementiran kroz program Interreg Europe, sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci