31 srp 2020

POZIV PODUZETNIČKIM POTPORNIM INSTITUCIJAMA NA UKLJUČENJE U MREŽU BOND

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije objavljuje Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) – Faza 2“.

Pozivaju se poduzetničke potporne institucije sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, upisane u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture da kao gospodarski subjekti uključeni u stvaranje kvalitetnog, korisnički orijentiranog poduzetničkog okruženja sudjeluju u stvaranju novih usluga usmjerenih na razvoj poduzetništva te koriste projektne aktivnosti za jačanje kapaciteta svojih zaposlenika putem Mreže BOND.

Iskazi interesa zaprimaju se od dana objave Javnog poziva do 30.09.2020. godine. Odluka o odabiru donijet će se u roku od 30 dana od dana zatvaranja poziva.

Svrha Poziva je unapređenje Mreže BOND koja jamči profesionalne savjetodavne i stručne usluge poduzetnicima u svim fazama razvoja i svim segmentima poslovanja, kako bi se smanjila asimetrija u pristupu poslovnim znanjima i vještinama, partnerima, uslugama i informacijama.

Cilj Projekta BOND – faza 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva. Korisnik projekta je HAMAG-BICRO, Sektor za razvoj i podršku korisnicima, dok su rezultati projekta neposredno usmjereni na podizanje kvalitete usluga poduzetničkih potpornih institucija. Vrijednost projekta iznosi 50.000.000 kuna, a predviđeno vrijeme za provedbu aktivnosti 40 mjeseci  (od 01.01.2020. do 01.05.2023).

Više o navedenom možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci