28 srp 2020

JAVNI POZIV KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA UDRUGA U 2020. GODINI UGOVORENIH U OKVIRU NATJEČAJA SAVEZA ALPE JADRAN

Koprivničko-križevačke županija objavila je javni poziv za sufinanciranje projekata udruga u 2020. godini ugovorenih u okviru natječaja Saveza Alpe Jadran.

Sukladno ovom Pozivu, udruge mogu prijaviti projekte za sljedeće prioritetno područje: ruralni razvoj i etnička baština.

Koprivničko-križevačka županija sufinancirat će međunarodne projekte udruga civilnog društva s područja Županije kojima su prethodno odobrena financijska sredstva Upravnog odbora Saveza Alpe Jadran u sklopu Tematske koordinacijske točke (TCP) za ruralni razvoj i etničku baštinu kojoj je osnivač Koprivničko-križevačka županija.

Prijavu projekta na Javni poziv može podnijeti organizacija civilnog društva koja je upisana u Registar udruga, koja je upisana u Registar neprofitnih organizacija i vodi transparentno financijsko poslovanje u skladu s propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija, koja je ispunila programske i financijske obveze iz svih prethodno sklopljenim ugovorima o financiranju iz javnih izvora, koja je osigurala organizacijske, ljudske i prostorne resurse za obavljanje djelatnosti te provodi projekt na području Koprivničko-križevačke županije.

Za provedbu ovog Poziva u Proračunu Koprivničko-križevačke županije osigurana su financijska sredstva u iznosu od 63.000,00 kuna. Sufinancirati će se troškovi prijave koji su nastali od 1. siječnja 2020. do 31. prosinca 2020. godine. Pojedina Udruga može ostvariti maksimalno sufinanciranje do 50% ukupnih troškova projekta, odnosno do maksimalno 20.000,00 kuna po pojedinom projektu, te iznos sufinanciranja ne može biti viši od iznosa sufinanciranja projekta od strane Saveza Alpe Jadran.

Rok za podnošenje prijedloga projekata je 30 dana, a završava 24. kolovoza 2020. godine do 15.00 sati.

Više o navedenom možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci