16 srp 2020

OBJAVLJENI REZULTATI PROGRAMA ZA POBOLJŠANJE INFRASTRUKTURE NA PODRUČJIMA NASELJENIM PRIPADNICIMA NACIONALNIH MANJINA ZA 2020. GODINU

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je rezultate Javnog poziva za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2020. godini prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

Cilj Programa za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina je pružanje pomoći razvoju lokalnih zajednica na kojima povijesno žive i pripadnici nacionalnih manjina, a koja su demografski, ekonomski i socijalno oslabljena i ispod prosjeka nacionalne razvijenosti. Program pruža pomoć u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture te se njime promiče ravnopravnost, nediskriminacija i održivi razvoj.

Rok za podnošenje zahtjeva bio je 25. svibnja 2020. godine, a Ministarstvo je odobrilo sufinanciranje za tri projekta s područja Koprivničko-križevačke županije u ukupnom iznosu od 500.000,00 kuna i to kako slijedi:

 

Tablica odobrenih projekata

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci