29 lip 2020

OBAVIJEST PRIJAVITELJIMA O PRIVREMENOJ OBUSTAVI POZIVA ZA NABAVU KOMUNALNIH VOZILA ZA ODVOJENO PRIKUPLJANJE OTPADA

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike obavještava potencijalne prijavitelje poziva na dostavu projektnih prijedloga „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada“ da se sukladno navedenom u Uputama za prijavitelje, poglavlje 3.3. Rok za predaju projektnog prijedloga, poziv obustavlja na određeno vrijeme, odnosno do utorka, 1. rujna 2020. do 9:00 sati, iz razloga što je iznos traženih bespovratnih sredstava zaprimljenih projektnih prijedloga viši od ukupno raspoloživog iznosa bespovratnih sredstava.

Potencijalni prijavitelji obavještavaju se da će nadležni PT1 najkasnije 20. kolovoza 2020. objaviti informaciju hoće li 1. rujna 2020. ovaj poziv biti ponovo otvoren ili konačno zatvoren.

Svi projektni prijedlozi koji se pokušaju registrirati u sustav eFondovi unutar razdoblja u kojem je poziv obustavljen neće biti uzeti u razmatranje.

Sukladno Uputama za prijavitelje, točki 3.4 Dodatne informacije uz projektni prijedlog, pitanja se mogu postavljati tijekom trajanja poziva, stoga se tijekom razdoblja obustave poziva, obustavlja i zaprimanje pitanja te na ista PT1 neće odgovarati.

Više informacija dostupno je OVDJE

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci