04 lip 2020

INFORMATIVNA RADIONICA U OKVIRU POZIVA ”RAZVOJ, ŠIRENJE I UNAPRJEĐENJE KVALITETE IZVANINSTITUCIJSKIH SOCIJALNIH USLUGA KAO PODRŠKA PROCESU DEINSTITUCIONALIZACIJE“

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku 09. lipnja 2020. godine s početkom u 10:00 sati održat će on-line informativnu radionicu u okviru Poziva ”Razvoj, širenje i unaprjeđenje kvalitete izvaninstitucijskih socijalnih usluga kao podrška procesu deinstitucionalizacije“. Cilj informativne radionice je pružiti osnovne informacije o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva, a usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac: https://urlzs.com/xnK8G.

Broj sudionika na radionici je ograničen te je uputno da na radionici sudjeluje po 1 do najviše 2 predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta. Prijave se zaprimaju do ponedjeljka 08. lipnja 2020. godine do 12:00 sati. Svi sudionici koji pošalju prijavu bit će povratno obaviješteni o njenom statusu prilikom čega će dobiti i detaljne upute o prijavi i sudjelovanju na on-line radionici.

Više informacija o Pozivu i informativnoj radionici dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci