02 lip 2020

OBJAVLJEN POZIV ZA PRIJAVU PROJEKATA UDRUGA KOJE PRUŽAJU USLUGE SAVJETOVALIŠTA ZA ŽRTVE NASILJA U OBITELJI U REPUBLICI HRVATSKOJ ZA 2020. GODINU

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu projekata udruga koje pružaju usluge savjetovališta za žrtve nasilja u obitelji u Republici Hrvatskoj za 2020. godinu.

Opći cilj Poziva je osigurati savjetodavnu pomoć žrtvama nasilja u obitelji kroz financijsku podršku organizacijama civilnoga društva koje u svom djelokrugu pružaju uslugu savjetovanja žrtvama nasilja u obitelji.

Prihvatljivim prijaviteljem smatra se udruga koja ispunjava sljedeće uvjete:

  • Upisana je u Registar udruga i djeluje najmanje jednu godinu, zaključno s danom objave Poziva, u Republici Hrvatskoj, i to u području aktivnosti raspisanog Pozivom, što je razvidno iz ciljeva i popisa djelatnosti u statutu udruge te udovoljava ostalim uvjetima iz točke 2.1. Uputa za prijavitelje.

Prihvatljivi partneri su organizacije civilnog društva (udruge), ustanove socijalne skrbi ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Ukupan iznos raspoloživih financijskih sredstava u okviru ovog Poziva je 3.000.000,00 kuna. Najniži iznos koji Prijavitelj može ugovoriti po projektnoj prijavi iznosi 150.000,00 kuna dok najviši iznos iznosi 400.000,00 kuna.

Rok za podnošenja prijava je 30. lipnja 2020. godine, a prijava se podnosi putem sustava www.financijskepodrske.hr.

Više informacija o Pozivu možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci