21 svi 2020

U OKVIRU PROJEKTA „PROMICANJE ODRŽIVOG RAZVOJA PRIRODNE BAŠTINE OPĆINE LEGRAD“ ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA

Dana 21. svibnja 2020. u prostorima Razvojne agencije PORE KKŽ održan je sastanak projektnih partnera u okviru projekta „Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legrad“ koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, temeljem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.  a koji ima za cilj održivi razvoj i korištenje prirodne baštine na području Općine Legrad.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici projektnih partnera Općine Legrad, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije i Razvojne agencije PORE KKŽ.

Tema sastanka bile su do sada provedene aktivnosti i tijek aktivnosti u provedbi.

Projekt traje do 01. siječnja 2021. godine te su i projektne aktivnosti u visokoj fazi izvršenja, a to su: uređenje šetnice na jezeru Šoderica, postupak nabave električnog vozila za prijevoz posjetitelja i 10 električnih bicikala, izrada „Akcijskog plana upravljanja posjetiteljima na području Općine Legrad, monitoring i evaluacija“ i „Studije valorizacije prirodnih vrijednosti područja Šoderice“ te aktivnosti promidžbe.

Posebni naglasak stavljen je na informiranje šire javnosti o provedbi aktivnosti, pa će tako u narednom razdoblju projektni partneri gostovati u radio i TV emisijama te će se objaviti članci u novinama i na internet portalima.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci