06 tra 2020

OBJAVLJENA LISTA SUFINANCIRANIH PROJEKATA PREMA PROGRAMU ULAGANJA U ZAJEDNICU ZA 2019. GODINU

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU objavilo je listu sufinanciranih projekata u 2019. godini prema Programu ulaganja u zajednicu. Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2019. godini objavljen je 28. listopada 2019. godine, a trajao je do 11. studenog 2019. godine.

Cilj Programa ulaganja u zajednicu je podrška jačanja socijalne kohezije i održivog razvoja kroz ulaganja u obnovu, izgradnju i rekonstrukciju građevina javne namjene koje su na raspolaganju široj lokalnoj zajednici, a služe za zadovoljenje društvenih, kulturnih i vjerskih potreba te potiču uključenost u zajednici i doprinose očuvanju kulturne baštine.

Prihvatljive aktivnosti Programa bili su radovi na obnovi, sanaciji, izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji, dogradnji i modernizaciji javnih građevina za koje je pripremljena prostorno-planska i projektno-tehnička dokumentacija, izdane potrebne dozvole i suglasnosti, a čija je provedba pridonijela cilju Programa.

Prihvatljivi podnositelji zahtjeva bile su neprofitne organizacije iz područja zdravstva, obrazovanja, kulture i socijalne skrbi te vjerske zajednice, vlasnici građevina javne namjene u kojima se provode aktivnosti za zadovoljenje društvenih, kulturnih i vjerskih potreba u zajednici.

Više informacija o Programu ulaganja u zajednicu, kao i listu sufinanciranih projekata u 2019. godini možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci