26 ožu 2020

OBAVIJEST POLJOPRIVREDNICIMA: MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE U SURADNJI S NACIONALNIM STOŽEROM IZDAJE PROPUSNICE

S obzirom na Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 23. ožujka 2020. godine, Ministarstvo poljoprivrede nastoji u ovim uvjetima omogućiti poslovanje poljoprivrednim proizvođačima koji imaju poljoprivredne površine, objekte za poljoprivrednu proizvodnju, preradu i skladištenje rad na istima. Kako bi to realizirali službenici Ministarstva poljoprivrede izdavati će propusnice poljoprivrednicima i time će se smanjiti nepotrebna putovanja do stožera i izlaganja nepotrebnim socijalnim kontaktima.

Službenici Ministarstva poljoprivrede uključiti će se u rad lokalnih stožera civilne zaštite, kako bi se osiguralo nesmetano obavljanje svih potrebnih aktivnosti, ali uz poštivanje visokih mjera sigurnosti i predostrožnosti po pitanju sprečavanja širenja zaraze COVID-19 virusom. 

Više informacija o tome tko može zatražiti propusnicu, načinu podnošenja zahtjeva, kao i kontakt osobama po županijama možete pronaći na slijedećem linku: https://poljoprivreda.gov.hr/vijesti/ministarstvo-poljoprivrede-ce-u-suradnji-s-nacionalnim-stozerom-izdavati-propusnice-poljoprivrednicima/3923

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci