24 velj 2020

JAVNI POZIV ZA ODLAZAK NA ‘B2B’ RAZGOVORE U SKLOPU SWISS BIOTECH DAY 2020 U BASELU

HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu Konferencije povezivanja gospodarskih subjekata – Swiss Biotech Day 2020 s naglaskom na istraživanje i razvoj te inovacije iz područja biotehnologije, koja će se održati u Baselu 21. travnja 2020. godine.

Očekuje se preko 900 sudionika, predstavljanje uspješnih priča, 50 izlagača, paralelna događanja u popodnevnim satima s naglaskom na inovativne biotehnološke tvrtke, tematske panel rasprave i gospodarski susreti. Sudionici događanja će imati priliku za dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji s potencijalnim partnerima i na taj način se stvara jedinstvena prilika za uspostavu međunarodnih kontakata i za otkrivanje/istraživanje novih tržišta.

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u EUREKA ili Eurostars program.

Javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim trgovačkim društvima, registriranima u Republici Hrvatskoj, za razvoj novih proizvoda, usluga ili procesa s predmetom poslovanja iz područja prirodnih znanosti te biotehnologije i zdravstva.

Uz online prijavu potrebno je priložiti:

  • Izjavu prijavitelja, kao sken izvornika ovjeren pečatom i potpisom,
  • Životopis osobe koja će putovati,

Prihvatljivost prijave za ovaj organizirani odlazak na događaj ovisit će o kriterijima prihvatljivosti, kao i kvaliteti ispunjene prijave, a kriteriji ocjenjivanja su:

  • kvaliteta istraživačko razvojnog projekta (opis ideje i projekta),
  • kvaliteta potencijalnog poslovnog partnerstva (opis potrebnih kapaciteta, sposobnosti, znanja i vještina partnera),
  • kapaciteti za izvedbu (životopis).

Prijave će se zaprimati i evaluirati po redoslijedu pristizanja prema navedenim kriterijima, dok se ne dostigne maksimalan broj od 10 sudionika.

Prijave su otvorene do 15. ožujka 2020. godine.

Više informacija dostupno je OVDJE.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci