13 velj 2020

LEAP SUMMIT U ZAGREBU

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Hrvatskom gospodarskom komorom, Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) te Europskom komisijom poziva na međunarodnu konferenciju LEAP Summit.

LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija s naglaskom na razvoju vještina budućnosti, edukaciji o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima.

Okuplja više od 3.500 sudionika iz više od 35 zemalja te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija, a održat će se u Zagrebu od 26. – 27.03.2020. godine.

Preko 80 vodećih govornika sudjelovat će na 6 paralelnih pozornica u Cinestar Branimir Centru, uključujući EEN pozornicu  „Entrepreneurship Stage“ fokusiranu na startap tvrtke i poduzetništvo općenito.

Prije LEAP Summita, od 24. do 25. ožujka 2020. godine održat će se i Pre-Summit koji donosi specijalizirane radionice, hackatone, ideation natjecanja, bootcampove i B2B sastanke.

26. ožujka 2020. godine održavat će se B2B razgovori koji će okupiti tvrtke iz sektora kreativne industrije i IKT-a, ali događaj je otvoren za sve koji žele ostvariti novu suradnju sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta.

Generalni partner LEAP Summit-a je predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Summit LEAP je pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedništva Vijećem Europske unije.

Sudjelovanje na B2B razgovorima i LEAP Summitu je besplatno.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci