07 velj 2020

MINISTARSTVO GRADITELJSTVA I PROSTORNOGA UREĐENJA OBJAVILO JAVNI POZIV ZA FINANCIRANJE PROJEKATA ZA POTICANJE RAZVOJA KOMUNALNOGA GOSPODARSTVA I UJEDNAČAVANJE KOMUNALNOG STANDARDA

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2020. godini.

Poticanjem razvoja komunalnog gospodarstva te ujednačavanjem komunalnog standarda smatraju se aktivnosti koje potiču i pridonose boljem obavljanju komunalnih djelatnosti i isporuci komunalnih usluga te aktivnosti na projektima koji pridonose podizanju razine javnih usluga i višem standardu života na području jedinica lokalne samouprave.

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave I. do VI. skupine prema Odluci o razvrstavanju jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave prema stupnju razvijenosti.

Prihvatljivi su projekti čija realizacija potiče i pridonosi boljem obavljanju komunalnih djelatnosti i isporuci komunalnih usluga te svih drugih aktivnosti koje pridonose povećanju kvalitete života stanovništva na području prihvatljivih prijavitelja.

Prihvatljivo razdoblje provedbe projekta je od 01. siječnja 2020. do 31. prosinca 2020. godine.

Najviši iznos sufinanciranja Ministarstva po Korisniku može iznositi do 400.000,00 HRK, a podnositelj može prijaviti najviše jedan zahtjev za sufinanciranje prihvatljivih projekata.

Rok za podnošenje zahtjeva je 30 dana od objave poziva.

Više informacija Javnom pozivu i natječajnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

Za sve daljnje informacije obratite se u Razvojnu agenciju PORU KKŽ na broj telefona 621-978 ili e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci