13 sij 2020

ODRŽANI RADNI SASTANCI PLANIRANI U OKVIRU IZRADE PLANA RAZVOJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA RAZDOBLJE 2021.-2030. GODINE

Dana 13. siječnja 2020. godine predstavnice Razvojne agencije PORE KKŽ održale su radne sastanke s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica i predstavnicama Službe ureda Župana. Radni sastanci održani su u okviru izrade Plana razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030. godine, a u skladu s planiranim aktivnostima.

Na sastancima se raspravljalo o nacrtu Analize stanja i SWOT analize te o ciljevima i mjerama Plana razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030. godine. Osim navedenog razgovaralo se o mjerama iz područja gospodarstva, razvoja telekomunikacijske infrastrukture, primjene informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija, razvoja e-usluga te sustavu zaštite i spašavanja. Jedna od tema bila je organizacija konstituirajuće sjednice Partnerskog vijeća KKŽ za razdoblje 2021.-2027.

Plan razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030. godine izrađuje se u okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“ odobrenog za financiranje u okviru Poziva za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci