09 sij 2020

NASTAVLJAJU SE RADNI SASTANCI ZA IZRADU PLANA RAZVOJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA RAZDOBLJE 2021.-2030. GODINE

Dana 08. i 09. siječnja 2020. godine predstavnice Razvojne agencije PORE KKŽ održale su radne sastanke s ravnateljicom Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije Željkom Kolar te pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijanom Štimcem, pročelnicom Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željkom Koluder Vlahinja i pročelnicom Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Anom Mušlek. Navedeni sastanci održani su sukladno planiranim aktivnostima u okviru izrade Plana razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030. godine.

Na radnim sastancima razgovaralo se o nacrtu Analize stanja i SWOT analize, budućim ciljevima i mjerama Plana razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030. godine te su predložene mjere iz područja zaštite prirode, gospodarstva, zdravstva i socijalne skrbi kao i područja obrazovanja, kulture, znanosti i sporta. Nadalje, razgovaralo se i o organizaciji konstituirajuće sjednice Partnerskog vijeća KKŽ za razdoblje 2021.-2027.

Plan razvoja Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2021.-2030. godine izrađuje se u okviru provedbe projekta „UZ PORU PO POTPORU“ odobrenog za financiranje u okviru Poziva za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci