20 pro 2019

OBJAVLJENI JAVNI NATJEČAJI ZA DODJELU POSEBNIH SREDSTAVA ZA ZAPOŠLJAVANJE I ODRŽAVANJE ZAPOSLENOSTI OSOBA S INVALIDITETOM NA OTVORENOM TRŽIŠTU RADA

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom objavio je Javne natječaje za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada.

Prihvatljivi prijavitelji su poslodavci, neprofitne organizacije i osobe s invaliditetom koje se samozapošljavanju, a koji obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada.

Ukupan iznos sredstava osiguranih u okviru Javnog natječaja je 40.000.000,00 kuna od čega: 

  1. Javni natječaj za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom kod neprofitnih organizacija koje obavljaju dio gospodarske djelatnosti na otvorenom tržištu rada u ukupnom iznosu od 10.000.000,00 kuna,
  2. Javni natječaj za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom kod poslodavaca koji obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada odnosno kod osoba s invaliditetom koje se samozapošljavaju i obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada u ukupnom iznosu od 30.000.000,00 kuna.

Rok za podnošenje zahtjeva je 18. veljače 2020. godine.

Više informacije o Javnim natječajima možete pronaći OVDJE.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci