19 pro 2019

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „SVIJEST AKCIJA VOLJA JAČANJE ENERGIJA TRENING MLADIH“

Dana 19. prosinca 2019. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održana je završna konferencija projekta Svijest Akcija Volja Jačanje Energija Trening MLADIH“. Prijavitelj projekta je Koprivničko-križevačka županija, projektni partner Centar za mlade Križevci dok je vanjski suradnik Razvojna agencija PORA KKŽ. Projekt ukupne vrijednosti 98.046,48 kuna odobren je za sufinanciranje od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Završnoj konferenciji prisustvovali su zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Željko Pintar, pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec sa suradnicima, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek sa suradnicima, ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ Melita Birčić sa suradnicima, predstavnici Savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije te članovi Radne skupine za izradu i izvještavanje o provedbi Razvojnog programa za mlade Koprivničko-križevačke županije za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

U uvodnom dijelu konferencije prisutne je pozdravio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić te istaknuo važnost projekta za mlade i zadovoljstvo činjenicom da je Koprivničko-križevačka županija prva u Republici Hrvatskoj izradila strateški dokument namijenjen mladima. Naglasio je ulogu Razvojne agencije PORE KKŽ u koordinaciji i izradi Razvojnog programa za mlade Koprivničko-križevačke županije za razdoblje od 2021. do 2027. godine. Prisutnima se zatim obratio predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar koji je pohvalio rad članova Savjeta mladih i Radne skupine nakon čega je predsjednik Savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije Željko Jurković prezentirao rezultate provedenog istraživanja o potrebama, problemima i potencijalima mladih s područja županije. Predstavnica koordinatora izrade Razvojne agencije PORE KKŽ prezentirala je tijek izrade, ciljeve i mjere Razvojnog programa za mlade dok je voditeljica projekta navela osnovne informacije o projektu i projektnim aktivnostima. Provedba projekta završava 15. siječnja 2020. godine do kada će biti završene preostale projektne aktivnosti.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci