10 pro 2019

ODRŽAN PETI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „PARTNERSTVO ZA SVE 2“

Dana 10. prosinca 2019. godine u dvorani Razvojne agencije PORE KKŽ održan je peti sastanak projektnih partnera u okviru provedbe projekta „Partnerstvo za sve 2“.

Uz predstavnike glavnog korisnika odnosno nositelja projekta Razvojne agencije PORE KKŽ na sastanku su prisustvovali i predstavnici projektnih partnera: Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci, HGK Županijske komore Koprivnice, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te Entera Koprivnica d.o.o.

Na sastanku su prezentirane izvršene projektne aktivnosti koje uključuju organizaciju i provedbu 11 radionica i događaja na kojima je sudjelovalo 128 nezaposlenih osoba pripadnika ranjivih skupina kao što je definirano županijskim Strategijama za razvoj ljudskih potencijala od čega 103 žena, dodijeljeno je 13 potpora male vrijednosti za samozapošljavanje ukupne vrijednosti 390.000,00 kuna, organizirana je i održana radionica za zaposlenike institucija članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije (LPZ KKŽ), ažurirano je članstvo LPZ-a KKŽ za dva nova člana te je u prostoru Razvojne agencije PORE KKŽ kao Tehničkog tajništva LPZ-a KKŽ adaptirana dvorana i montirana stubišna rampa za osobe s invaliditetom.

U razdoblju koje slijedi organizirat će se i provesti četiri radionice za zaposlenike institucija članova LPZ-a KKŽ, organizirati studijsko putovanje, ažurirati postojeća Strategija razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije, proširiti postojeće članstvo LPZ-a KKŽ za jednog novog člana te će s radom nastaviti Klub za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Opći cilj projekta „Partnerstvo za sve 2“ je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja. Projekt „Partnerstvo za sve 2“ odobren je za financiranje od strane Europske unije u okviru poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III iz Europskog socijalnog fonda. Projekt traje od 14. svibnja 2018. do 14. studenoga 2020. godine. Ukupna vrijednost projekta  iznosi 1.999.427,02 kuna uz sufinanciranje od strane EU od 99,08%.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci