20 ruj 2019

ODRŽANA MINI KONFERENCIJA O ŽENSKOM PODUZETNIŠTVU U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „PARTNERSTVO ZA SVE 2“

U četvrtak, 19. rujna 2019. godine u prostorijama HGK Županijske komore Koprivnica održana je mini konferencija o ženskom poduzetništvu koja je organizirana u okviru provedbe projekta „Partnerstvo za sve 2“.

Na početku konferencije prisutne je pozdravila predsjednica Kluba poslovnih žena Koprivničko-križevačke županije Alfa Koprivnica Sanja Pernjak nakon čega je uslijedilo predavanje Davora Bilmana na temu „Skener osobnosti“. U okviru predavanja prisutni su saznali više informacija o tipovima osobnosti i njihovim karakteristikama, koji tipovi posla odgovaraju pojedinom tipu osobnosti i kako voditi pojedini tip osobnosti. Sudionici konferencije pobliže su upoznali svoju osobnost, osvijestili kako se ona nosi u komunikaciji s drugim tipovima osobnosti te kako je iskoristiti za unapređenje poslovnih i privatnih odnosa.  

Projekt „Partnerstvo za sve 2“ odobren je za financiranje od strane Europske unije u okviru poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III iz Europskog socijalnog fonda. Projekt traje od 14. svibnja 2018. do 14. studenoga 2020. godine. Ukupna vrijednost projekta  iznosi 1.999.427,02 kuna uz sufinanciranje od strane EU od 99,08%. Nositelj projekta je Razvojna agencija PORA KKŽ, dok su partneri u projektu Koprivničko-križevačka županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, Hrvatska obrtnička komora Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije te Enter Koprivnica d.o.o.

 

Sadržaj članka isključiva je odgovornost PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci