11 ruj 2019

„PARTNERSTVO ZA SVE 2“ – NAJAVA MINI KONFERENCIJE NA TEMU „SKENER OSOBNOSTI“ U HGK ŽK KOPRIVNICI

HGK Županijska komora Koprivnica u suradnji s Klubom poslovnih žena Koprivničko-križevačke županije ALFA Koprivnica, organizira mini konferenciju koja okuplja poslovne žene i poduzetnice iz Koprivničko-križevačke županije, a u okviru koje će predavanje na temu „Skener osobnosti“ održati Davor Bilman. Mini konferencija će se održati u četvrtak, 19. rujna 2019. godine s početkom u 13,00 sati u prostorijama HGK Županijske komore Koprivnica, Frankopanska 3, Koprivnica.

Teme predavanja su:

  • 4 tipa osobnosti i njihove karakteristike,
  • Koji tipovi posla odgovaraju pojedinom tipu osobnosti i
  • Kako voditi pojedini tip osobnosti.

Mini konferencija održava se u okviru provedbe projekta „Partnerstvo za sve 2“ koji je odobren za financiranje od strane Europske unije u okviru poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednosti projekta iznosi 1.999.427,02 kuna uz sufinanciranje od strane EU od 99,08%. Nositelj projekta je Razvojna agencija PORA KKŽ, dok su partneri u projektu Koprivničko-križevačka županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, Hrvatska obrtnička komora Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije te Enter Koprivnica d.o.o.

Zbog ograničenog broja mjesta, sudjelovanje na konferenciji potrebno je potvrditi najkasnije do ponedjeljka 16. rujna 2019. godine na adresu [email protected] ili putem online prijavnice koju možete pronaći OVDJE.

Više informacija o predavaču i program događanja možete pronaći na službenim Internet stranicama HGK Županijske komore Koprivnica. 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci