19 srp 2019

JAVNI POZIV ZA GOSPODARSKE SUSRETE: EUREKA KONFERENCIJA POVEZIVANJA GOSPODARSKIH SUBJEKATA – KREIRANJE EKOSUSTAVA ZA INOVACIJE

HAMAG-BICRO organizira Javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu EUREKA Konferencije za povezivanje gospodarskih subjekata iz područja inovacija u Amsterdamu koja se održava 5. rujna 2019. godine.

EUREKA Konferencija namijenjena je poslovnom povezivanju mikro, malih i srednjih poduzeća koji se bave inovacijama iz različitih tehnoloških područja i industrija. Sudionici će imati priliku susresti se s tvrtkama i organizacijama iz više od 40 zemalja EUREKA mreže.

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u EUREKA ili Eurostars program. Sudionici događanja mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.Tijekom konferencije, sudionici će imati priliku također saznati više o EUREKA instrumentima za financiranje inovativnih ideja kroz međunarodnu suradnju. Hrvatske tvrtke kroz EUREKA i Eurostars programe mogu dobiti do 1,5 mil. kuna bespovratnih sredstava za financiranje inovativnog proizvoda, procesa ili usluge.

HAMAG-BICRO će kroz švicarsko-hrvatsku suradnju na programu Eurostars financirati troškove aviokarata za 10 poduzeća u intenzitetu 100%. Trošak aviokarte smatrat će se potporom male vrijednosti (de minimis potporom).

Javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim trgovačkim društvima, registriranima u Republici Hrvatskoj, za razvoj novih proizvoda, usluga ili procesa. Obrti i fizičke osobe nisu prihvatljivi prijavitelji.

Prihvatljivost prijave za ovaj organizirani odlazak na događaj ovisit će o zadanim kriterijima prihvatljivosti, kao i kvaliteti ispunjene prijave.

Prijave su otvorene do 11. kolovoza 2019. do 23:59 sati.

Detaljnije informacije dostupne su OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci