20 svi 2019

PORA REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE SUDJELOVALA NA DANIMA OTVORENIH VRATA EU FONDOVA

Dana 19. svibnja 2019. godine PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije sudjelovala je na danima otvorenih vrata EU fondova u Zagrebu.

Dane otvorenih vrata EU fondova organiziralo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije pod sloganom „EU fondovi mijenjaju Hrvatsku” gdje su se građani mogli informirati o mogućnostima i rezultatima korištenja  fondova od 2014. do 2020. godine.

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije predstavila je svoje uspješno provedene projekte i projekte koji su trenutno u provedbi, kao i projekte Koprivničko-križevačke županije.

Premijer Andrej Plenković istaknuo je važnost i mogućnost korištenja EU fondova kao najvidljivijeg dijela članstva Hrvatske u EU te ujedno predstavio projekte koji se provode u glavnom gradu.

Uz predsjednika Vlade na Danima otvorenih vrata EU fondova, sudjelovali su i  potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac te ministar uprave Lovro Kuščević.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci