16 velj 2019

PRIPREMA NOVIH PROJEKTNIH PRIJAVA – ODRŽAN RADNI SASTANAK POTENCIJALNIH PROJEKTNIH PARTNERA U ZALAKAROŠU

Dana 15. veljače 2019. godine u Zalakarošu je održan radni sastanak potencijalnih projektnih partnera za prijavu projekata na Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Sastanku su prisustvovali zamjenica gradonačelnika grada Zalakaroša sa suradnicama, pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko-križevačke županije Darko Masnec, načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, načelnik Općine Drnje Petar Dombaj i Voditeljica odjela za razvojne projekte Senada Ranilović sa suradnicama ispred Razvojne agencije PORE KKŽ.

Tema navedenog sastanka bila je priprema novog projektnog prijedloga za prijavu na Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Potencijalni projektni partneri su razmijenili projektne ideje te su dogovorili da u narednom periodu razrade moguće projektne aktivnosti te je dogovoren novi sastanak koji će se održati u Koprivnici.

Drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. otvoren je do 03. svibnja 2019. godine, a prihvatljivi prijavitelji su tijela javne vlasti, tijela regulirana javnim propisima i neprofitne organizacije osnovane od strane privatnih tijela s prihvatljivog programskog područja.

Više informacija o navedenom natječaju možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci