19 stu 2018

POZIV PODUZETNICIMA NA RADIONICU O AKTUALNIM EU NATJEČAJIMA

HGK Županijska komora Koprivnica, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije i HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije pozivaju Vas na

RADIONICU ZA PODUZETNIKE

koja će se održati u ponedjeljak, 26. studenoga 2018. godine

s početkom u 10,00 sati

u dvorani HGK Županijske komore Koprivnica

Frankopanska 3, Koprivnica.

Cilj ove radionice je potencijalnim prijaviteljima predstaviti otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“, a koji je pokrenut u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Na radionici će biti predstavljeni i ostali aktualni natječaji za male i srednje poduzetnike kao i natječaji u najavi putem kojih poduzetnici mogu ostvariti bespovratna sredstva za pojedina ulaganja.

Svrha Poziva „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“ je jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije. Poduzetnicima je putem ovog Poziva na raspolaganju 200 mil. kuna bespovratnih sredstava uz stopu financiranja do maksimalno 80% prihvatljivih troškova.

Molimo Vas da svoj dolazak na Radionicu za poduzetnike potvrdite najkasnije do 22. studenoga 2018. godine u:

  • HGK Županijsku komoru Koprivnica na tel. 048/674-560,
  • PORU Regionalnu razvojnu agenciju Koprivničko-križevačke županije na tel. 048/621-978 ili
  • HOK Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na tel. 048/623-408.
Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci