15 stu 2018

PREDSTAVNICI INSTITUCIJA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE SUDJELOVALI NA KONFERENCIJI INTERREG V-A PROGRAMA PREKOGRANIČNE SURADNJE MAĐARSKA-HRVATSKA 2014.-2020. U ZALAKAROSU

Predstavnici institucija s područja Koprivničko-križevačke županije sudjelovali su dana 14. studenoga 2018. godine u gradu Zalakarosu u Mađarskoj na konferenciji održanoj u okviru INTERREG V-A Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Na konferenciji su predstavljeni primjeri dobrih praksi projekata odobrenih u okviru prvog Poziva na dostavu projektnih prijedloga. Obzirom da su mnogi od tih projekata već završeni ili u završnoj fazi, predstavljen je po jedan primjer dobre prakse iz svake prioritetne osi i komponenti unutar istih.

Organizator konferencije bilo je Zajedničko tajništvo Programa, a osim primjera dobre prakse, bilo je riječi i o cjelokupnoj provedbi navedenog Programa i važnosti vidljivosti i promocije, dok je kao posebna tema izdvojena B-light shema koja je namijenjena financiranju projekata malih i srednjih poduzeća u prekograničnom području. U popodnevnom dijelu programa sudionici konferencije imali su prilike podijeliti svoja iskustva vezana uz provedbu projekata i povezati se s potencijalnim projektnim partnerima za novi Poziv na dostavu projektnih prijedloga čija se objava očekuje 2019. godine.

HUHR program logici HR ispod teksta

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci