13 stu 2018

OPĆINAMA SOKOLOVAC I RASINJA ODOBRENA SREDSTVA PO PROGRAMU ZA FINANCIRANJE POBOLJŠANJA SOCIJALNE, KOMUNALNE I GOSPODARSKE INFRASTRUKTURE

Općine Sokolovac i Rasinja prijavile su se na Javni poziv kojeg je objavilo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prema Programu za financiranje poboljšanja socijalne, komunalne i gospodarske infrastrukture.

Program predstavlja podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji područja jedinica lokalne samouprave koje ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti i s udjelom više od 5 % u stanovništvu pripadnika nacionalnih manjina.

Općina Rasinja prijavila je projekt Izgradnje mrtvačnice s pripadajućim parkiralištem na lokaciji u Velikom Pogancu, a Općina Sokolovac projekt Energetske obnove – adaptacije doma u Velikoj Mučni.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Listu odabranih projekata za sufinanciranje prema kojoj je Općini Rasinja za izgradnju mrtvačnice s pripadajućim parkiralištem na lokaciji Veliki Poganac odobreno 230.000,00 kuna, a Općini Sokolovac za energetsku obnovu-adaptaciju doma u Velikoj Mučni 180.000,00 kuna.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci