30 lis 2018

LOKALNO PARTNERSTVO ZA ZAPOŠLJAVANJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ODRŽALO SJEDNICU UPRAVNOG ODBORA

Danas je u prostorima Razvojne agencije PORE KKŽ održana sjednica Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicom je predsjedao predsjednik Lokalnog partnerstva za zapošljavanje i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić. Na početku sjednice pozdravio je sve prisutne članove i zahvalio im na dolasku.

U nastavku sjednice Upravni odbor Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije donio je Odluku o osnivanju Kluba za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije. Klub za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije osnovan je sa zadaćom uspostave sustava podrške kod zapošljavanja te razvoja vještina traženja posla na području Koprivničko-križevačke županije u okviru provedbe projekta „Partnerstvo za sve 2“ odobrenog za financiranje u okviru poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ iz Europskog socijalnog fonda. Odluka stupa na snagu danom donošenja, 30. listopada 2018. godine.

Zatim su članovi Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije upoznati s tijekom aktivnosti na provedbi projekta „Partnerstvo za sve 2“. Sve aktivnosti realiziraju se sukladno planiranim rokovima. Tijekom rujna održana je edukacija za voditelje Kluba za zapošljavanje koju je pohađalo 10 mladih nezaposlenih osoba evidentiranih u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci.

Članovi Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje su predstavnici Koprivničko-križevačke županije, gradova Koprivnice, Križevaca i Đurđevca, HGK Županijske komore Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, obrazovnih institucija, organizacija civilnog društva i gospodarstvenika.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci