12 ruj 2018

POZIV IZLAGAČIMA ZA IZLAGANJE NA 21. OBRTNIČKOM I GOSPODARSKOM SAJMU

Ovogodišnji 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se od 09. do 11. studenoga 2018. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima.

Glavni organizator Sajma je Koprivničko-križevačka županija dok su suorganizatori Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam će se održati na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci, Potočka ulica 26.

Izlagači imaju mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora uz povoljne cijene dok će vanjski izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Sve informacije o izložbenim prostorima i dodatnoj opremi možete pronaći OVDJE.

Osim prodajno izložbenog dijela Sajma, održat će se okrugli stolovi o aktualnim temama iz poduzetništva, poljoprivrede i ruralnog razvoja, prezentacije i stručni skupovi te će posjetitelji moći uživati u bogatom kulturno umjetničkom programu.

Za informacije i prijave za izlaganje na 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75 a, Koprivnica na broj telefona: 048/623-408 ili e-mail: [email protected] .

PRILOZI: 

Poziv za izlagače na 21. OGS 

Prijava za izlagače za 21. OGS

Invitation letter 21 OGS

Application form 21 OGS

Tlocrt Hala A

Vanjski prostor 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci