23 kol 2018

OBJAVLJENI JAVNI POZIVI ZA ISKAZ INTERESA OSNIVAČA ŠKOLSKIH USTANOVA I DOBAVLJAČA ZA SUDJELOVANJE U NOVOJ ŠKOLSKOJ SHEMI

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javni poziv za iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Školskoj shemi i Javni poziv za iskaz interesa dobavljača za sudjelovanje u Školskoj shemi. Školska shema u školskoj godini 2018/2019 provodi se na području cijele Republike Hrvatske od 1. kolovoza 2018. godine do 31. srpnja 2019. godine. U okviru Školske sheme voće, povrće, mlijeko i mliječni proizvodi ponudit će se učenicima kao zaseban obrok neovisno od obroka u okviru školske prehrane, tijekom cijele školske godine. Voće i povrće ponudit će se učenicima u osnovnim i srednjim školama, a mlijeko i mliječni proizvodi učenicima od 1. do 4. razreda osnovnih škola.

Javni poziv za iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Školskoj shemi

Predmet Javnog poziva je iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Školskoj shemi za sufinanciranje prihvatljivih troškova za voće i povrće i/ili mlijeko i mliječne proizvode isporučene školi i raspodijeljene djeci u osnovnim i srednjim školama u dane održavanja nastave u skladu sa školskim kalendarom tijekom školske godine 2018/2019.

Prihvatljivi prijavitelji su osnivači školskih ustanova:

· Republika Hrvatska,

· jedinica lokalne samouprave,

· jedinica područne (regionalne) samouprave i

· druge pravne ili fizičke osobe.

Rok za podnošenje prijava je od dana objave na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do 25. rujna 2018. godine.

Javni poziv za iskaz interesa dobavljača za sudjelovanje u Školskoj shemi

Predmet Javnog poziva je iskaz interesa dobavljača za isporuku prihvatljivih proizvoda (voća i povrća i/ili mlijeka i mliječnih proizvoda) školama koje sudjeluju u Školskoj shemi.

Prihvatljivi prijavitelji su fizičke i pravne osobe koje su registrirane za isporuku voća i povrća i/ili mlijeka i mliječnih proizvoda.

Javni poziv ostaje otvoren tijekom cijele školske godine 2018/2019.

Više informacija o Javnim pozivima možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci