28 velj 2018

„PORA“ KKŽ ODRŽALA PREZENTACIJU O MOGUĆNOSTIMA FINANCIRANJA PROJEKATA IZ ESI FONDOVA

„PORA“ KKŽ održala je 28. veljače 2018. godine prezentaciju o mogućnostima financiranja projekata iz ESI fondova. Prezentacija je bila namijenjena predstavnicima jedinica lokalne samouprave, a nazočili su joj zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić sa suradnicima, predstavnici gradova Koprivnice i Đurđevca, načelnici, zamjenici načelnika i predstavnici Općina Drnje, Đelekovec, Ferdinandovac, Gola, Hlebine, Kalinovac, Kloštar Podravski, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec, Legrad, Novigrad Podravski, Novo Virje, Rasinja, Sokolovac, Sveti Ivan Žabno, Sveti Petar Orehovec i Virje te predstavnici ostalih institucija.

Na samom početku prisutne je pozdravio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić koji je izrazio zadovoljstvo velikim odazivom te pozvao jedinice lokalne samouprave da i dalje koriste stručnu i tehničku pomoć „PORE“ KKŽ prilikom prijave projekata na navedeni Poziv te na druge natječaje iz EU i nacionalnih izvora. Zatim se prisutnima obratila i ravnateljica „PORE“ KKŽ Melita Birčić koja se uz pozdravne riječi osvrnula i na aktualne Pozive financirane iz nacionalnih i EU izvora.

Nakon završenih prezentacija, sudionici su aktivno postavljali pitanja o prezentiranim temama te su im djelatnice „PORE“ KKŽ pružile i dodatne informacije o aktualnim mogućnostima financiranja projekata iz ESI fondova.

 

IMG 6324

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci