29 ruj 2017

„PORA“ KKŽ USPJEŠNO PRIJAVILA NOVI PROJEKT NA POZIV PRUŽANJE VISOKOKVALITETNIH USLUGA ZA MSP PUTEM PODUZETNIČKIH POTPORNIH INSTITUCIJA (PPI)

„PORA“ KKŽ pripremila je projekt „Pružanje visokokvalitetnih usluga MSP u Koprivničko-križevačkoj županiji“ koji je dana 29. rujna 2017. godine uspješno prijavila na otvoreni poziv „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“.

Projektom će se pružiti savjetodavna i stručna pomoć za 20 start-upova i 30 MSP-ova s područja Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu dvije nove usluge (edukacija i mentorstvo). Edukacije koje će se provoditi odnose se na aktualne teme za poduzetnike iz područja zaštite inovacija i uvođenja ISO standarda.

Opći cilj projekta je razvoj novih usluga i povećanje ponude usluga stručne i savjetodavne pomoći te usluga informiranja za MSP-ove u Koprivničko-križevačkoj županiji. Specifični cilj projekta je osiguravanje učinkovite pomoći MSP-ovima u Koprivničko-križevačkoj županiji s ciljem učvršćivanja njihovog položaja na tržištu, lakšeg pristupa poslovnim znanjima i vještinama, većoj gospodarskoj uspješnosti i stopi njihova preživljavanja.

Planirano trajanje projekta je 18 mjeseci, a bit će sufinanciran u iznosu od 85% prihvatljivih troškova projekta. Ukupna vrijednost projekta je 254.781,98 kuna. Poziv je otvoren do 1. listopada 2017. godine.

 

MSP IMG 5213MSP IMG 5210

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci