29 ožu 2017

NAJAVA DOGAĐANJA „KRAĆI PUT DO AMERIČKOG TRŽIŠTA“

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – HAMAG-BICRO, u suradnji s nevladinom organizacijom WorldChicago i Europskom poduzetničkom mrežom – EEN te Ministarstvom vanjskih poslova SAD-a organizira „2nd Chicago Collaboration Week“ koji će se održati od 6. do 7. travnja 2017. godine u Zagrebu.

Cilj događanja je upoznati startupove, poduzetnike, poduzetničke potporne institucije i studente s američkom dobrom praksom kroz različita predavanja i radionice na temu poduzetništva.

Prvi dan događanja, 06. travnja 2017. godine, namijenjen je poduzetničkim potpornim institucijama iz cijele Hrvatske, a tema susreta je razvoj poduzetničkog ekosustava u Hrvatskoj kroz primjere iz Chicaga. Kroz predavanja, radionice, primjere dobre prakse i panel rasprave prisutni će saznati nešto više o osposobljavanju ljudi današnjice za poslove budućnosti, uključivanju mladih u poduzetništvo, poslovnom umrežavanju te ulozi društvenih mreža.

Teme prezentacija i panel rasprava drugog dana događanja, 07. travnja 2017. godine, namijenjene su poduzetnicima, startup poduzećima i studentima s naglaskom na suradnji i povezivanju Sjedinjenih Američkih Država i Republike Hrvatske, razvoju poduzetničkog duha i liderskih vještina.

Sudjelovanje na događanjima je besplatno uz obaveznu prijavu, a službeni jezik je engleski.

Dodatne informacije o programu, predavačima i obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE .

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci